Egyedi naptárkészítés

Rendelés menete

Személyesen:

Naptárrendelésre személyesen, üzletünkben 8-19 óráig a hét bármely napján, vagy hét végén 9-13 óráig.

A kínálat megtekintése után, felvesszük az adatokat, a rendelni kívánt naptár paramétereit (naptártípus, darab- szám) és megbeszéljük a naptár átvételének konkrét időpontját, amikorra garantáljuk, hogy átvehetik az elkészült naptárat.

A papírképeket illetve a CD, DVD lemezeket természetesen visszaadjuk. Külön kérésre a papírképeket, melyek digitalizálásra kerültek cd-re is írjuk.

Online megrendelés:

Vidéki megrendelőinknek lehetőségük van online rendelésre, melyet e-mailben küldhetnek el!

Ebben az esetben kérjük a következő adatokat megadni a megrendelésben:

A folyamatot nagyban gyorsítja ha a képeket relevánsan nevezi el, lehetőleg ékezet nélkül(borito, januar, február). 53+1 lapos asztali naptár esetén 01-53-as számozással látja el képeit és a borítóra kerülő képet pedig 0-ával.

Online rendelés esetén is van lehetőség személyes átvételre, ezt kérjük, külön jelezzék számunkra a megrendelésben.

Az utánvétellel rendelt naptárakat minden esetben légpárnás borítékban adjuk fel a küldött adathordozókkal vagy papírképekkel együtt.

Küldeményeinket a GLS futárszolgálat szállítja önöknek házhoz. A naptár elkészülését követő másnapra. A futár költsége 1500 Ft. A futárnál utánvéttel kell fizetnie.

Vállalási határidő:

A karácsonyi időszakot kivéve 1-2 munkanap alatt elkészítjük a megrendelt naptárat. Decembertől a vállalási határidő hosszabbodik (max. 2-3 munkanap), ezért kérjük, időben küldjék el az ajándéknak szánt fényképes naptár megrendelését!

Technikai információ:

A küldött képek méretét kérjük, ne kicsinyítsék le, mert minél nagyobb a felbontása egy adott képnek annál szebb lesz a nyomtatás minősége. Postafiókunk rendelkezik kellő kapacitással, így tudjuk fogadni a nagy méretű képfájlokat is!

E-mailben küldött rendelésnél a képek csatolása előtt kérjük, hogy nevezzék el a képeket az adott hónapnak megfelelően azért, hogy minél könnyebben áttekinthető legyen a megrendelés és ez által kizárjuk a kavarodás és a hiba lehetőségét. Amennyiben személyesen adathordozón hozzák el nekünk a fotókat, akkor pedig a CD vagy DVD-re írás előtt nevezzék át a képeket a hónapoknak megfelelően!

Az előlapokat se felejtsék el, ami a 13. vagy fél éves naptár esetében a 7. oldal!

Amennyiben további információra van szükségük vagy bármiben segíthetünk, kérjük keressenek minket a hét minden napján telefonon, e-mailben.

Kellemes böngészést kívánunk a fali naptárak, asztali naptárak és poszter naptárak világában és köszönjük, hogy ellátogattak oldalunkra!